Curs de PRIM AJUTOR PREMEDICAL

Invata primul ajutor pentru viata de zi cu zi!

Cursuri de prim ajutor premedical, proiect finantat prin mecanismul EEA Grants – “Sistemul National Standardizat de Prim Ajutor”.

Crucea Rosie este cel mai mare furnizor de cursuri si interventii in domeniul primului ajutor din tara. Oferim o gama larga de cursuri de prim ajutor pentru persoanele cu varsta de peste 16 ani care doresc sa invete primul ajutor pentru viata lor de zi cu zi. Nu aveti nevoie de nicio experienta anterioara ci doar de dorinta de a invata si de a lua parte la exercitii.

Crucea Rosie Romana organizeaza cursuri de prim ajutor pentru:

  • angajati din intreprinderi si institutii ca masura de prevenire pe linie de protectie a muncii;
  • cursanti de la scolile de soferi;
  • cadre didactice din scoli si licee, ca educatie in domeniul acordarii primului ajutor;
  • cetateni dornici sa actioneze in situatii reale, in caz de accidentari.

Programa cursului

  • Suportul Vital de Bază si defibrilare externă automată,
  • Notiuni de prim ajutor în urgente de ordin medical (reactii alergice, dificultăti de respiratie, blocarea căilor respiratorii cu corp străin, intoxicatii, accident vascular cerebral, deshidratare, complicatii ale diabetului, soc, lesin, convulsii febrile si epileptice );
  • Notiuni de prim ajutor la leziuni (inclusiv fracturi, luxatii, entorse), hemoragii, arsuri, corpi străini în plăgi;
  • Notiuni de prim ajutor în problemele de sănătate cauzate de animale: muscături (de om, de animale, de sarpe), întepături (de insecte, de căpusă);
  • Notiuni de prim ajutor în problemele cauzate de mediu: frig (degerături, hipotermie), căldură (insolatie, epuizare si lesin, crampe, deshidratare), altitudine.
  • Notiuni de prim ajutor în situatii de înec.

Pentru o grupă de 25 cursanti durata cursului este de 12 ore, în care este inclusă partea teoretică, partea practică (pe manechini specializati), partea de evaluare teoretică si practică.Întregul curs este prezentat de formatori în domeniul primului ajutor.

Preţul cursului este 200 de lei.În preţ este inclus certificatul recunoscut la nivel European, valabil un an, legitimaţie de prim ajutor şi manual cu toate informaţiile cursului. Dupa expirarea perioadei de valabilitate se organizeaza o sesiune de reevaluare a cunostintelor, cu o durata de aproximativ 2 ore, la pretul de 90 de lei.

Cursul se organizează la sediul filialei şi în cazul în care sunt mai mult de 10 persoane care doresc într-o anumită locaţie, ne putem deplasa noi.

După înscrierea online, veţi fi contactat pe e-mail pentru a primi toate informaţiile referitoare la curs, data, ora şi locaţia, în cazul în care nu ne confirmaţi pe e-mail in 48 de ore de la primire, veţi fii contactat telefonic de către noi pentru confirmare.

Plata se poate realiza la curs sau online, in parte de jos a paginii. In aceasta perioada, pentru combaterea pandemiei noului Coronavirus recomandam plata online.

Pe timpul desfasurarii cursului, vom respecta noile cerinta pentru combaterea pandemiei generate de noul Coronavirus, pastrarea distantei sociale, grupe cu un numar mai restrans de participanti, purtarea mastii, dezinfectarea riguroasa a echipamentelor mult mai frecvent.

Urmatoarea sesiune : –

Inscriere curs

Plată online