Invata primul ajutor pentru viata de zi cu zi!

Cursuri de prim ajutor premedical, proiect finantat prin mecanismul EEA Grants – “Sistemul National Standardizat de Prim Ajutor”.

Crucea Rosie este cel mai mare furnizor de cursuri si interventii in domeniul primului ajutor din tara. Oferim o gama larga de cursuri de prim ajutor pentru parintii care doresc sa invete primul ajutor pentru viata lor de zi cu zi. Nu aveti nevoie de nicio experienta anterioara ci doar de dorinta de a invata si de a lua parte la exercitii.

Programa cursului

  • Suportul Vital de Bază si defibrilare externă automată,
  • Notiuni de prim ajutor în urgente de ordin medical (reactii alergice, dificultăti de respiratie, blocarea căilor respiratorii cu corp străin, intoxicatii, accident vascular cerebral, deshidratare, complicatii ale diabetului, soc, lesin, convulsii febrile si epileptice );
  • Notiuni de prim ajutor la leziuni (inclusiv fracturi, luxatii, entorse), hemoragii, arsuri, corpi străini în plăgi;
  • Notiuni de prim ajutor în problemele de sănătate cauzate de animale: muscături (de om, de animale, de sarpe), întepături (de insecte, de căpusă);
  • Notiuni de prim ajutor în problemele cauzate de mediu: frig (degerături, hipotermie), căldură (insolatie, epuizare si lesin, crampe, deshidratare), altitudine.
  • Notiuni de prim ajutor în situatii de înec.

Pentru o grupă de 25 cursanti durata cursului este de 6 ore, în care este inclusă partea teoretică, partea practică (pe manechini specializati), partea de evaluare teoretică si practică.Întregul curs este prezentat de formatori în domeniul primului ajutor.

Preţul cursului este 200 de lei.În preţ este inclus certificatul recunoscut la nivel European, valabil un an de zile, legitimaţie de prim ajutor şi manual cu toate informaţiile cursului.

După înscrierea online, veţi fi contactat pe e-mail pentru a primi toate informaţiile referitoare la curs, data, ora şi locaţia, în cazul în care nu ne confirmaţi pe e-mail in 48 de ore de la primire, veţi fii contactat telefonic de către noi pentru confirmare.

Inscriere curs