Alături de Teuşan Andreea

Andreea Teușan are doar 3 ani și 5 luni și este din Sibiu. Copilăria ei a fost compromisă de diagnosticul cumplit pe care l-a primit acum un an și jumătate. La această vârstă, vorbim despre perioada bucuriilor, a imaginaţiei, despre o lume deschisă spre iubire și frumos, în care totul este posibil. În loc să se bucure de această perioadă frumoasă, de aproximativ un an și jumătate, micuța Andreea se luptă cu o boală grea și chinuitoare, care-i pune în pericol viața.
La vârsta de doar doi anișori, aceasta a fost diagnosticată cu epilepsie, boală cu care se luptă până în prezent, și care pare să se agraveze. Andreea suferea crize de epilepsie mai ușoare înainte, dar în ultima perioadă au început să se agraveze din ce în ce mai mult. Anul acesta, în urma unui RMN au fost depistate niște leziuni pe creierul micuței Andreea. Din data de 27.06.2020, fetița a fost internată la secția de Terapie Intensivă din Sibiu, unde medicii spun că nu prea mai au ce să-i facă. Ieri, medicii au descpoerit că fetița avea apă la plămâni. Din fericire, astăzi fetița a început să reacționeze și să respire mai bine. Părinții copilei au făcut nenumărate demersuri și investigații pe la cei mai buni medici din România, însă cazul micuței Andreea este prea dificil și, din păcate, medicina din România este neputincioasă în cazul ei.

conform OraDeSibiu.Ro

Luni va pleca și Andreea spre Turcia. Din păcate, nu în vacanță, ci tot la tratament. Andreea are 3 ani și jumătate, suferă de o formă rară de epilepsie, iar părinții ar face orice ca să o vadă bine.
Au venit, la rândul lor, înspre noi – și mulțumită unor companii care cunoșteau situația familiei, s-au strâns deja bani pentru drum.
În ceea ce ne privește, ne punem conturile la dispoziție și pentru Andreea.

Crucea Rosie Filiala Sibiu a decis să intervină și să susțină donațiile sibienilor prin contul sau:

RO21RNCB0227036062930001 (RON) / RO91RNCB0227036062930002 (EURO), pentru Teuşan Andreea sau online accesand urmatorul link : https://www.crucearosiesibiu.ro/product-category/donatii/ completand la categoria “Orders notes (optional)” pentru Teuşan Andreea.

Accesând acest link aici, puteţi descărca un contract editabil pentru persoanele juridice. Aşteptăm contractul scanat pe adresa de e-mail sibiu@crucearosie.ro .

Leave a Comment