Alaturi de Maria Cristina Cindea

Salut, Sibiu

Intram periodic in rolul mesagerului pentru diverse cauze si sper sa gasim, ca si pana acum, intelegerea si solidaritatea comunitatii.

Maria ar fi trebuit să își aleagă astăzi repartiția la profilul și liceul pe care să îl urmeze. Să aleagă, pentru că Maria a terminat cele 8 clase la gimnaziul Colegiului Național “Samuel von Brukenthal” ca șefă de promoție. Dar Maria nu a reușit sa mai sustină Evaluarea Națională, pentru că a fost întreruptă de niște tumori craniene, descoperite în urmă cu două luni – și declarate inoperabile în România. 

Ar trebui să plece mâine în Turcia, la singura clinică unde părinții ei au mai găsit o speranță de vindecare.  Medicii turci își asumă riscul, dar costul total al operației și al tratamentului se riducă la 100 000 euro. Maria este in acest moment internată la Căminul Spital “Doctor Carl Wolff”. Și așteaptă.

Crucea Rosie Filiala Sibiu a decis să intervină și să susțină donațiile sibienilor prin contul sau:

RO21RNCB0227036062930001 (RON) / RO91RNCB0227036062930002 (EURO), pentru Maria Cristina Cindea sau online accesand urmatorul link : https://www.crucearosiesibiu.ro/product-category/donatii/ completand la categoria “Orders notes (optional)” pentru Maria Cristina Cindea.

Maria Cristina are acum nevoie de noi, de comunitatea sibiană, ca să obțină o repartiție pentru viața.

Accesând acest link aici, puteţi descărca un contract editabil pentru persoanele juridice. Aşteptăm contractul scanat pe adresa de e-mail sibiu@crucearosie.ro

Update 1 (16.07.2020)

Avem câteva informatii despre călătoria Mariei în Turcia, pe care le postăm cu acordul tatălui ei. Maria și mama ei au ajuns cu bine la Spitalul Memorial Bahcelievler din Istanbul, unde s-au efectuat toate investigațiile necesare schemei de tratament. Începând de ieri – si pentru următoarele 4 zile -Maria va urma o terapie agresivă, după care se va face o evaluare, pentru a continua alte 5 zile de tratament similar cu cel din prima etapa. În urma rezultatelor acestui tratament se va stabili protocolul medical pe termen lung.
Familia Cindea mulțumește tuturor donatorilor care n-au ezitat sa contribuie, financiar și afectiv, la salvarea vietii Mariei

Leave a Comment